Persoane interesate

joi, 22 decembrie 2011

Partea a XXIII- a

      Dpdv Jane :

 " O , Doamne ! Ce se intampla cu mine ? De ce ..... Cum am putut fi atat de slaba ....si sa-l las sa vada asta ? A fost atat de ciudat , dar , totusi .... bine . Doamne ! Am spus eu asta ?    Bine macar ca mi-am recuperat ceasul ! De fapt , nici macar nu stiu de ce am plans . Pt ceas , sau pt amintirea cu tatal meu ? Cred ca pt amandoua . Dar , cred ca am ajuns defapt sa plang pt tot ce mi se intampla . Pt toata viata asta . "
   - Jane ? Ai ajuns acasa ? spuse mama cand tocmai intram in casa .
   - Da , mama ! am spus eu fara chef .
    Ea isi scoase capul din bucatarie si se uita la mine mirata .Semana atat de bine cu mine , mi-am spus uitandu-ma la ea .
   - Ce ai patit ? ma intreba ea .Ai plans cumva ?spuse apropiindu-se de mine .
   -Nu ! am spus eu frecandu-ma la ochi .
  - Ba da , ai plans ! spuse ea categorica . Acum vreau sa stiu din ce motiv . Iar sau luat copii de la scoala de tine ? spuse ea punandu-si mainile in solduri .
  - Nu , mama ! Nu mai sunt in generala . Nu am nimic , am spus eu revoltata si am dat sa trec pe langa ea , pt a putea urca scarile spre camera mea .
   Insa mana ei ma opri .
  - Mai incet domnisoara  ! Vreau sa stiu de ce ai plans . Si vreau sa stiu acum ! spuse ea autoritar . Nu ma lua pe mine cu nimic , pt ca imi cunosc fiica , si stiu ca nu e " nimic " .
Eu ma uitam in jos , iar lacrimile tradatoare , au inceput sa-mi inunde ochii . Am incercat . Chiar am incercat sa le tin , insa nu am putut .
    Mama se uita la mine .
  - O , draga mea , nu plange , spuse ea punandu-si o mana pe obrazul meu . Nu am vrut sa ma rastesc asa la tine . Eu doar ....
   - E in regula mama ! am spus eu stergandu-mi lacrimile cu putere . Nu e din vina ta . Doar ca .... mi-am amintit de tata , am spus eu mai mult ca o soapta .
  - O , imi pare asa de rau , spuse mama strangandu-ma in brate cu putere .Imi pare asa de rau ...
 Am ramas asa cateva clipe . De mult timp nu m-a mai luat asa in brate . Nu-mi dadusem seama pana acum cat de mult imi era dor de ea . Sau mai bine spus , de iubirea ei . Stiam ca inca se invinovatea de plecarea tatei , insa stiam ca nu ea era de vina . Nici tata . Asa a fost sa fie .
   Totul a devenit ca o rutina in ultimii ani . Eu mergeam la scoala , ea la servici , eu veneam acasa si imi faceam temele , ea gatea , luam cina impreuna in care ne mai povesteam cate ceva si apoi ma duceam in camera mea . In ultimul timp m-am departat de ea si acum realizasem cat de mult imi lipsea . La urma urmei ...doar pe ea o mai aveam langa mine .

         ****

Taaarrrr !!!!!!
Clopotelul anunta inceperea orelor .
Frate ! Nu aveam nici un chef de ore . Mai ales dupa momentul acela lacrimogen mama-fiica  de aseara . Parca aveam iara 10 ani si am aflat ca tata nu se va mai intoarce .
   Cand am venit la scoala , l-am vazut pe Taylor in parcare . S-a uitat la mine o clipa , apoi si-a intors capul la gasca lui . Pfiuuuu ! Bine ca  si-a revenit .
   Am intrat in clasa , complet aeriana , si m-am asezat in banca . Nu observasem ca JG deja era acolo .
- Buna ! spuse el .
- A? Ce ? A....buna ! am spus eu trezita la realitate .
- Ai patit ceva ? ma intreba el .
- Probleme de familie , as putea spune . Oricum , nu e mare lucru , am spus eu , deschizandu-mi caietul si uitandu-ma peste lectia de ora trecuta .
- Ah ....spuse el , apoi tacu .
Dupa cateva momente , incepu din nou .
- Jane ?
- Da ? am raspuns eu .
- Pot sa te intreb ceva ? spuse el putin nelinistit .
- Da .... sigur , am spus eu putin nesigura .
- Ai vrea sa .... adica poti ...aaa.... se poticnea el .
- Spune odata ! am spus eu amuzata .
- Ai vrea sa vii la concertul meu ? spuse el dintr-o suflare .
- Mmm...Da ! Sigur . Mi-ar placea , am spus eu . Acum parea mai usurat . Cand ? am intrebat eu .
- Poftim ? intreba el confuz .
- Cand e concertul ? am clarificat eu .
- Aaa..... pai in seara asta la 9 . E in regula ? Adica poti veni ?
- Da ! am spus eu zambind la reactia lui . E in regula . Voi fi acolo .
- Super ! a spus el .
- Si unde va fi ? am intrebat eu din nou .
- La localul acela nou ...aaa....Illusions parca . Cant in deschidere , a spus .
- Aha ! am spus inca zambind .
- Vin sa te iau la 8:30 ...aaa....daca vrei ...
- Da ! Voi fi gata la timp ! am spus eu abia abtinandu-ma din ras .
    Profesorul a intrat in clasa si nu am mai putut vorbi , insa pe tot parcursul orei l-am putut observa ca se uita uita la mine cu coada ochiului . Insa m-am prefacut ca nu il vedeam .
  JG era simpatic . Adica la inceput l-am crezut un tip indraznet , insa acum ... nu sunt asa de sigura . Dar , pana la urma , ce mai conteaza ? Suntem prieteni .

   ****

Ziua a trecut foarte repede . Mai repede decat am crezut , deja eram acasa si ma holbam la dulap , in cautarea unei tinute . Si dupa cum ma temeam .... nu aveam nimic potrivit .
   Si ce era sa fac , decat sa o sun pe Alex si sa o rog sa-mi imprumute ceva .
Dupa ce a fost de acord , bineinteles ca a urmat interogatoriul . Si ...dupa cum  ma temeam , a crezut ca era o intalnire si eu a trebuit sa-i explic ca nu era , insa ea o tinea pe a ei , iar eu o tineam pe a mea .... si tot asa , pana a ajuns la mine cu tinuta .

 - Waw ! Alex arata minunat ! am spus eu .
 - Stiu ! a spus ea fericita . Stiam ca nu vrei sa iesi prea mult in evidenta , asa ca tinuta asta cred ca iti va veni perfect pt intalnire , chicoti ea .
- Nu e o intalnire ! am spus eu exasperata .
 Tinuta arata foarte bine . Adica , ma asteptam sa imi aduca ceva sclipitor si excesiv de scurt si stramt , si nu stiu de ce , credeam ca voi ingheta de frig , mai ales ca serile de sfarsit de Noiembrie erau din ce in ce mai reci .
   Dar , de data asta chiar a nimerit-o . O rochita simpla gri , iar pe deasuprea o bluza destul de grosuta neagra , asortate cu o esarfa tip fular , care era alb cu modele negre . Iar ca si incaltaminte , mi-a adus o pereche de cizmulite negre cu toc . Ce-i drept , nu eram eu o mare fana a tocurilor , insa a trebuit sa recunosc ca aratam fantastica cu ele .

    M-am imbracat repede , iar Alex a ramas sa ma ajute cu machiajul si coafura . Nu vroiam sa arat cine stie ce , asa ca am adoptat un stil cat mai natural . Putin rimel , pudra , eye liner si un glos roz inchis , aproape spre rosu . Parul l-am lasat liber pe spate , si l-am ondulat putin , dandu-i un aspect cat mai natural .
Astfel , ca la ora 8:30 deja eram gata , cand soneria s-a auzit .
   Am alergat repede pe scari , si am deschis usa . In fata mea statea un JG cu gura cascata , care se holba la mine .
 Am zambit la el , si apoi  i-am inchis gura .
- Buna , am spus eu .
- A...buna !Arati minunat . Esti gata de plecare ? intreba el inca uitandu-se la mine .
- Da , ...si ... multumesc ,am spus si l-am luat de bratul pe care mi-l intinsese .
Am urcat in masina , si am condus pana la acel local .
- Si deci ... chiar esti cantaret , nu ? am spart eu linistea .
- Da , Parintii mei erau si ei , insa nu erau prea cunoscuti . Si cum au avut numai un fiu , au tinut cu orice pret sa studiez si eu muzica . Sa continui traditia , stii ? a spus zambind .
- Deci faci asta doar de dragul parintilor tai ? am intrebat mirata . " Nu cred ca as fi fost in stare sa-mi sacrific toata viata doar  pt o ambitie stupida de-a mamei "
- Nu ! Adica ... la inceput nu prea imi facea placere sa studiez mai mult decat o faceau copiii de varsta mea , insa , cu timpul m-am obisnuit . Si cand am inceput sa am concerte si chestii din astea , si am vazut cati fani am , pur si simplu a inceput sa-mi placa .
- Aha ... deci pana la urma a ajuns sa-ti placa si tie .
- Da ,a raspuns el , si a oprit masina .
Nici nu mi-am dat seama ca deja am ajuns . Am coborat amandoi si am intrat in local . Era foarte exclusivist din cate am putut sa-mi dau seama .
   Dupa ce am intrat , ne-am asezat la o masa , si el mi-a oferit ceva de baut . Inauntru , totul parea atat de ... intim . Lumina era foarte slaba si totul parea atat de romantic.
 Din nefericire , un tip in costum ne-a deranjat . I-a spus lui JG ceva la ureche iar el a aprobat din cap . Dupa aceea , tipul a plecat .
   JG si-a reintors atentia spre mine , si mi-a luat mainile in ale sale . Deja ma luase toate caldurile si probabil ca eram super rosie la fata . Atunci chiar eram multumita ca lumina era atat de slaba .
- Jane ... trebuie sa urc pe scena in cateva minute , a spus el cu un oftat . Probabil ca nu vroia sa se desparta de mine inca . Nici eu nu vroiam .
  Mai ales ca acum se uita in ochii mei .Erau asa de negri ... asa de sinceri ...
- Jane , in seara asta te-am chemat cu un motiv , a spus el , iar inima mea deja o luase razna .
Am asteptat sa continue , chiar daca toata constiinta mea dorea sa-i strige in fata sa spuna mai repede .
- Aaa.... ("oooo....nu ! Nu din nou " mi-am spus in gand  ) ... dar mai bine am sa-ti spun asta printr-un cantec , a continuat el .
  S-a ridicat de la masa si a inceput sa se indeparteze , lasandu-ma  sa ma uit dupa el ca o fraiera .
Mi-am revenit abia dupa ce el a disparut din raza mea vizuala . O .... Doamne ! A foat atat de ... WAW ! E atat de dragut , daca stau bine sa analizez situatia . Dar ... oare ce a vrut sa-mi spuna ?
  Gandurile ma framantau din ce in ce mai mult , pana cat am auzit pe cineva care a venit pe scena .
- Doamnelor si domnilor...a inceput el . In aceasta seara , am onoarea sa vi-l prezit pe cel mai talentat tanar din cate am vazut . Iar partea ce-a mai buna , este ca este corean !
Un val de rasete umplura sala , desi erau destul de joase .
- Acum dati-mi voie sa vi-l prezint pe Jang Geum Suk !!!!! continua el , dupa care parasi scena .

     Toata lumea astepta cu nerabdare pe tanarul necunoscut , iar cand am vazut cortina care incepuse sa se ridice , un val de caldura ma cuprise din nou .
   Luminile s-au aprins brusc , fiind indreptate spre JG , care se afla in picioare , in fata unui microfon . Ramasa cateva clipe asa , uitandu-se prin sala , pana cand va observase pe mine , si imi zambi . Probabil ca daca as fi fost in picioare , as fi lesinat .
 Apoi , incet , incet , muzica a inceput , iar el a inceput sa cante . Partea proasta ..... era ca nu stiam coreeana , insa felul in care canta , ma fascina .






   Dupa prima sa melodie , multimea incepu sa-l aclame , desi nu cred ca intelesese cineva ceva .
Se duse in culise si apoi veni la masa noastra . Imi zambi , asteptand ceva .
- Aaa....am inceput eu . Nu stiam ce sa-i spun . Ai cantat foarte frumos .
- Ti-a placut ? ma intreba el inca zambind .
-Da . Doar ca nu am prea inteles , am spus eu stanjenita .
- Stiu . a spus si el .Scuze pt asta . Trebuia sa fi stiut , a spus el injurand pe sub mustata .
Era asa amuzant cand se enerva.
 - Hei ! Nu-i nimic . Ai putea sa-mi traduci ? Sau sa-mi faci un rezumat mai bine ? am intrebat eu inocent .
El isi ridica privirea spre mine si zambi .
- Bine .... hamm....pai este vorba despre un baiat ...care isi intreaba iubita ce ar trebui sa faca daca ea vrea sa-l paraseasca , si...ii spune ca tine foarte mult la ea , si ca plange foarte mult , insa ea nu vede , deoarece plange cu inima ... si apoi ii spune ca ....o-o iubeste ! spuse el .
- Si ...cum se spune la te iubesc ? am intrebat eu uitandu-ma in jos rusinata .
- Sarangheio ! spuse el zambind . Dar ... de ce vrei sa stii ? intreba el curios .
- Aaa.....pai ... doar asa . Sa stiu si eu , am incercat sa maschez interesul meu pt acel cuvant .
- Aha ... spuse el zambind .

Seara a continuat foarte frumos . Totul era atat de romantic . Dar , apoi a trebuit sa plecam .
Am urcat din nou in masina lui .
- Jane ? Crezi ca am putea sa facem un mic popas pe drum , inainte sa te duc acasa ? intreba el .
 Mii de chestii si chestioare mi-au trecut atunci prin minte . Unde vroia sa mergem ? Daca .... eu stiu ...
- E un loc pe care am vrut sa ti-l arat de mult , si cred ca o sa-ti placa , a completat el , vazand ca eu nu am spus nimic .
Dar , pana la urma ......ce putea sa iasa rau ?
- Da , sigur ! am spus eu .
El imi zambi si porni masina .



Dpdv Taylor :

Am venit casa , ca deobicei , si am urcat scarile spre camera mea . Trebuia sa trec , ca deobicei , pe langa camera lui Alex , deoarece camera mea era putin mai incolo . Cand am trebut prin dreptul  camerei ei , am observat ca usa era deschisa . " Hmm.....ciudat ! " mi-am spus . Deobicei , ea mereu tinea la " intimitatea ei " asa cum spunea mereu .
    Aveam de gand sa merg mai departe , spre camera mea , cand , un tipat , m-a alarmat . Venea din camera ei . Am deschis usa repede , si am intrat , uitandu-ma dupa Alex .
   Insa ea , doar statea in mijlocul camerei ei fiind inconjurata de gramezi de haine aruncate pe jos .
- Alex ! Ce s-a intamplat aici ? am intrebat eu alarmat . De ce ai tipat ?
- Tocmai am gasit ce cautam ! Spuse ea tinand in brate niste haine .
- Si de aia trebuie sa te crizezi asa ? am intrebat eu .
- Nuuu..... a spus ea . Nu de aia . Ci pt ca am gasit hainele perfecte spuse ea .
- Da , stiu Toate hainele pe care le ai , si pe care le imbraci sunt perfecte , am corectat-o eu , insa nu te aud tipand asa in fiecare dimineata . De unde atata bucurie , am intrebat-o .
- Nu sunt pt mine , prostutule ! spuse ea zambind . Sunt pt Jane . Are o intalnire .
" O intalnire ? Jane ? Cum ? Cu cine ? Unde ? " mii de intrebari imi veneau acum in minte .
- Cu cine ? am intrebat eu , incercand sa par neinteresat , desi inauntrul meu muream de curiozitate .
- Cu JG . Sunt de parere ca le sta bine impreuna , comenta ea . Tu nu crezi ?
" Isi batea joc de mine cumva ? "
- Mda ... am spus eu si am disparut in camera mea .
" La dracu ! Cu JG ? Coreanul ala ? Frate ! Si dupa ce am fost pe acoperis ieri ... Of ! Uita ! Aia nu s-a intamplat . Si chiar daca pare ca as fi gelos ... nu sunt . Sunt doar ....ingrijorat . Nu ca mi-ar pasa . De fapt , nici nu stiu de ce ma mai gandesc la asta . Mai bine ma culc . " mi-am spus si am stins becul .
    Daaa.......super ! Acum nici nu puteam sa dorm . M-am dat jos din pat si am mers pana in baie , de unde am luat un somnifer . M-am intors in pat si am inchis ochii . Ce naiba dura atat sa adorm ? Am auzit masina lui Alex care a plecat , si doream doar sa nu ma mai gandesc la ea .
    Pana la urma am sfarsit prin a face diferite scenarii in capul meu . Bineintelesc , cu Jane . Iar in minutul urmator , am cazut in inconstienta .


____________________________________________

Hei ! Ficul este cam pe sfarsite , asa ca astept pareri . Si mai mult decat atat . Sa-mi spuneti cu cine ati vrea sa ramana Jane . Cu JG sau Taylor ?
   See you next time ! Kises ! :X

4 comentarii:

KittygoesFoxy spunea...

JG e dragut, intr-adevar, dar eu mi-as dori sa ramana cu Taylor. Imi place acel capitol, iar cand JG a spus ca a chemat-o cu un motiv, ma gandeam ca vrea s-o ceara de nevasta:))
Good job, keep going!

veve spunea...

cu taylorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
xoxo

Anonim spunea...

Nu, nu, nu, nu cu JG, cu Taylor. Te roooog:o3:o3:o3
Capitolul este foarte frumos:)
De fapt intreg ficul este superb:x
Scuze ca nu ti-am lasat comentarii la toate capitolele, dar eram nerabdatoare sa citesc capitolul urmator.
Sper sa postezi curand.
Spor la scris:*:*:*:*

Bya spunea...

Cu Taylor, cu cine altcineva? :P
SUNT TRISTA, POVESTEA SE SFARSESTE :(
Weaaa :((