Persoane interesate

sâmbătă, 16 iulie 2011

Viata bate Filmul !

Nu stiu cine a spus asta , dar nu prea sunt de acord ! Nu ma intelegeti gresit , dar mi-ar placea ca totul sa fie ca in filme ! Cred ca suntem asa de dependenti de viata perfecta din filme , ca nu mai constietizam ca de fapt o astfel de viata nu prea e posibila si in realitate ! De aceea oamenii prefera sa "traiasca " pentru cel mult 2 ore acea viata perfecta uitandu-se la ...........ei bine ..... la FILME !!!
 Cel mai nou film pe care l-am vazut a fost  "The Secret of Moonacre " . E un film destul de bun . Recomandabil celor pana in 13-14 ani .  
    Povestea are loc acum cateva secole , pe cand femeile mai portau rochii lungi , si corset . In film este vorba despre o Printesa a Lunii ( O fata de vreo 13 , cel mult 14 ani  , aroganta , care facea parte dintr-o familie buna , pana sa moara tatal ei  acesta fiind singurul parinte care il mai avea in viata )
 Fata este trimisa la unchiul sau , dar descopera o poveste in cartea pe care i-a lasat-o tatal ei , dar nu crede nimic , pana ce nu observa lucruri stranii ce o fac sa isi puna intebarea "Daca povestea e adevarata ?" . Apoi pleaca in padure sa caute perlele Lunii , care ar trebui sa dezlege un blestem . Caci altfel Luna ar cadea peste Pamant si l-ar distruge . Bine inteles ca vor fi si peripetii , oameni care vor Perlele Lunii numai pentru ei , dar si prieteni , care o vor ajuta .
  Acum ramane de vazut daca va reusi sa salveze Planeta si pe cei dragi .

Niciun comentariu: